Blogs

Rhodos is een Grieks eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en bruisende nachtleven. Het eiland is een populaire vakantiebestemming voor zowel gezinnen als jongeren en biedt voor ieder wat wils.
 
16 juni 2023
Ontdek de beste plekken om te snorkelen met zeeschildpadden op het Griekse eiland Rhodos! In dit blogartikel delen we onze top 5 locaties en geven we handige tips voor een onvergetelijk snorkelavontuur.
 
13 juni 2023
Rhodos is een Grieks eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en verborgen schatten, waaronder Saint Paul's Beach. Dit charmante strand met kristalhelder water en omringende rotswanden biedt de perfecte plek voor ontspanning en avontuur. In dit artikel nemen we je mee op een reis naar dit verborgen paradijs en delen we alle wonderen die het te bieden heeft.
 
10 juni 2023
Rhodos staat bekend om zijn populaire stranden en historische stad, maar er zijn ook talloze verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien door toeristen. In deze blogpost nemen we je mee op een reis langs enkele van de meest spectaculaire plekken die je niet mag missen tijdens je bezoek aan dit zonovergoten Griekse eiland.
 
7 juni 2023
Rhodos, een prachtig Grieks eiland met een rijke geschiedenis en adembenemende stranden, herbergt vele verborgen schatten. Een van deze schatten is Lardos Village, een pittoresk dorpje aan de zuidoostkust van het eiland dat rust, authenticiteit en vele hoogtepunten biedt aan bezoekers.
 
4 juni 2023
Symi, een betoverend eiland in de Egeïsche Zee dat nog niet bij iedereen bekend is, maar zeker niet onderdoet voor het populaire Rhodos. In deze blog nemen we je mee op een virtuele reis naar Symi en delen we de hoogtepunten die je niet mag missen.
 
1 juni 2023
Rhodos is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en levendige nachtleven, maar ook als een paradijs voor hardlopers. In dit artikel ontdek je de beste plekken om te joggen op Rhodos, van historische oude steden tot weelderige groene parken en uitdagende heuvelachtige routes.
 
29 mei 2023
Rhodos is een populaire vakantiebestemming in Griekenland en staat bekend om zijn rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en prachtige stranden. Een van die stranden die je absoluut niet mag missen tijdens je verblijf op Rhodos is Ialyssos Beach, ook wel bekend als Trianda Beach.
 
26 mei 2023
Rhodos is niet alleen een populaire bestemming vanwege zijn geschiedenis en stranden, maar ook voor mountainbikers. Met een scala aan paden en adembenemende uitzichten, biedt Rhodos mogelijkheden voor zowel beginners als ervaren mountainbikers. In dit artikel ontdek je de beste plekken om te mountainbiken op Rhodos en krijg je tips om het meeste uit je avontuur te halen.
 
23 mei 2023
Rhodos is een Grieks eiland dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en prachtige natuur. Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op dit eiland is de majestueuze Profitis Ilias Mountain, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten en een scala aan outdoor-activiteiten kunt ondernemen. In deze blogpost ontdek je waarom je deze berg absoluut moet bezoeken tijdens je verblijf op Rhodos.
 
20 mei 2023
Rhodos, het betoverende Griekse eiland in de Egeïsche Zee, biedt een sprookjesachtige reis door zijn prachtige landschap, rijke geschiedenis en adembenemende natuurlijke schoonheid. Van de middeleeuwse oude stad tot de weelderige valleien, majestueuze bergen en kristalheldere stranden, Rhodos heeft voor elk wat wils.
 
17 mei 2023
Rhodos is een populair Grieks eiland bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en levendige cultuur. Maar naast de bekende attracties is er nog een fascinerende plek die je niet mag missen tijdens je bezoek aan dit betoverende eiland: de Temple of Pythian Apollo. Ontdek deze verborgen schat op de top van de Monte Smith heuvel en geniet van een unieke combinatie van geschiedenis, architectuur, en adembenemende uitzichten.
 
15 mei 2023
Het Rhodes Toy Museum op het Griekse eiland Rhodos is een onontdekte parel voor liefhebbers van nostalgie en speelgoed. Het museum biedt een fascinerende blik op het verleden en de evolutie van speelgoed, evenals een inzicht in de Griekse cultuur en geschiedenis.
 
13 mei 2023
Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en ontdek het betoverende Tilos Island: een verborgen parel in de Egeïsche Zee met adembenemende landschappen, rijke geschiedenis en vriendelijke lokale bevolking. In dit blogartikel nemen we je mee op een reis naar dit unieke eiland en geven we je alle informatie die je nodig hebt om een onvergetelijke vakantie te plannen.
 
11 mei 2023
Rhodos, het zonovergoten eiland in de Egeïsche Zee, biedt tal van mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van zon, zee en cultuur. In dit blogbericht ontdek je de beste manieren om de ultieme vakantie-ervaring te beleven op Rhodos.
 
9 mei 2023
Rhodos staat bekend om zijn fascinerende geschiedenis, adembenemende landschappen en ongerepte stranden. Een van de minder bekende pareltjes van dit Griekse eiland is Apolakkia Beach, een verborgen juweel dat wacht om ontdekt te worden tijdens je volgende vakantie op Rhodos.