Blogs

Rhodos is een Grieks eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en bruisende nachtleven. Het eiland is een populaire vakantiebestemming voor zowel gezinnen als jongeren en biedt voor ieder wat wils.
 
2 juli 2024
Top 5 romantische plekken op Rhodos: Oude Stad, Lindos, Vlindervallei, Prasonisi en Kallithea Springs. Perfect voor onvergetelijke momenten met je geliefde.
 
27 juni 2024
Prasonisi Beach op Rhodos: paradijs voor strandliefhebbers en avonturiers. Perfect voor watersport, natuur, cultuur en prachtige zonsondergangen.
 
22 juni 2024
Ontdek de verborgen schatten van de oude stad van Rhodos: historie, cultuur, culinaire geneugten en ontspanning aan zee!
 
17 juni 2024
Top 5 klimlocaties op Rhodos: Embonas, Kremasti, Monolithos, Prasonisi en Tsambika. Voor beginners en ervaren klimmers.
 
12 juni 2024
Verken betoverend Salakos op Rhodos: Traditioneel juweeltje vol geschiedenis, natuur, lokale gerechten en activiteiten.
 
7 juni 2024
Ontdek de top 5 snorkelplekken op betoverend Rhodos met kristalhelder water en prachtig onderwaterleven. Snorkel tussen kleurrijke vissen en ontdek verborgen schatten.
 
2 juni 2024
Lindos: schilderachtig dorp op Rhodos met rijke geschiedenis, cultuur en adembenemende uitzichten. Must-see bestemming!
 
28 mei 2024
Ontdek de beste vliegerlocaties op Rhodos en laat je verbeelding vliegen op dit betoverende eiland.
 
23 mei 2024
Verken de charme van Lachania Village op Rhodos: een verborgen parel in Griekenland met geschiedenis, cultuur, keuken en natuurlijke schoonheid.
 
18 mei 2024
Ontdek het paradijs op aarde: Simos Beach op Rhodos, een idyllische bestemming met kristalhelder water en prachtige uitzichten.
 
14 mei 2024
Ontdek de Magie van het Rhodes National Theatre op Rhodos: culturele schat met fascinerende geschiedenis, adembenemende architectuur en boeiende voorstellingen.
 
10 mei 2024
Ontdek Rhodos op twee wielen: prachtige landschappen, vrijheid en avontuur! Fietsen is duurzaam, gezond en onvergetelijk. 🚲
 
6 mei 2024
Ontdek het adembenemende uitzicht vanaf de berg Akramitis op Rhodos. Een unieke ervaring die je niet mag missen!
 
2 mei 2024
De 10 meest schilderachtige picknickplekken op Rhodos, van kristalhelder water tot adembenemende uitzichten. Geniet van de natuur en de heerlijke keuken.
 
28 april 2024
Ontdek de charme van Archangelos: traditioneel dorpje op Rhodos met historie, cultuur en heerlijke gerechten. Beleef een betoverende ervaring.