Blogs

Rhodos is een Grieks eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en bruisende nachtleven. Het eiland is een populaire vakantiebestemming voor zowel gezinnen als jongeren en biedt voor ieder wat wils.
 
31 juli 2023
Rhodos is een van de populairste vakantiebestemmingen in Europa, met een rijke geschiedenis, prachtige stranden en levendige cultuur. Maar naast de bekende toeristische plekken heeft het eiland ook een aantal verborgen pareltjes die je zeker niet mag missen. Ontdek de geheime plekjes van Rhodos in dit blogartikel.
 
28 juli 2023
Rhodos staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en levendige nachtleven, maar de berg Filerimos biedt een minder bekende en indrukwekkende bezienswaardigheid met een adembenemend uitzicht over het eiland en de omliggende zee. In deze tekst zullen we de geschiedenis, bezienswaardigheden en tips voor een bezoek aan de berg Filerimos verkennen.
 
25 juli 2023
Rhodos mag dan bekend staan om zijn adembenemende stranden, maar er is één locatie die nog niet ontdekt is door het massatoerisme: Stegna Beach. Met zijn kristalheldere water, rustige sfeer en prachtige omgeving is dit strand een verborgen parel op het eiland. In deze blog post ontdek je alles over deze idyllische bestemming, van de lokale gerechten tot de activiteiten die je hier kunt ondernemen.
 
22 juli 2023
Rhodos is niet alleen bekend om zijn rijke geschiedenis en prachtige stranden, maar ook om zijn geweldige vismogelijkheden. In dit artikel ontdek je de beste plekken om te vissen op Rhodos en krijg je enkele nuttige tips om je vangstkansen te vergroten.
 
19 juli 2023
Rhodos is niet alleen bekend om zijn adembenemende stranden en rijke geschiedenis, maar ook om zijn talrijke watersportactiviteiten. Van windsurfen tot duiken en zeilen, in dit artikel zullen we enkele van de populairste activiteiten bespreken, zodat je je ultieme strandvakantie op dit Griekse eiland kunt plannen.
 
16 juli 2023
Rhodos staat bekend om zijn prachtige stranden, kristalheldere wateren en rijke geschiedenis. Maar één van de meest betoverende ervaringen die het eiland te bieden heeft, zijn de adembenemende zonsondergangen. In dit blogbericht nemen we je mee op een reis langs de mooiste plekken om van de zonsondergang te genieten op Rhodos.
 
13 juli 2023
Rhodos is een populaire vakantiebestemming voor toeristen van over de hele wereld. Dit eiland in de Egeïsche Zee biedt een rijke geschiedenis, prachtige stranden, adembenemende landschappen, heerlijk eten en drinken en een bruisend nachtleven. Ontdek in dit artikel waarom Rhodos de perfecte vakantiebestemming is, of je nu op zoek bent naar cultuur, ontspanning of avontuur.
 
10 juli 2023
Rhodos is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Griekenland, maar wat veel mensen niet weten is dat het eiland ook de thuisbasis is van een van de meest indrukwekkende middeleeuwse bouwwerken in Europa: het Paleis van de Grootmeester van de Ridders van Rhodos. In dit blogbericht ontdek je de fascinerende geschiedenis en architectuur van deze bijzondere bezienswaardigheid.
 
7 juli 2023
Rhodos is niet alleen bekend om zijn stranden en geschiedenis, maar ook om zijn fascinerende kerken. In dit blog artikel verkennen we de mooiste en meest opmerkelijke kerken op Rhodos die zeker een bezoek waard zijn tijdens uw verblijf op het eiland.
 
4 juli 2023
Ontdek het betoverende Eleousa Village op Rhodos, een schilderachtig dorp rijk aan historie, architectuur en natuurlijke schoonheid. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door Eleousa Village en vertellen we wat dit unieke juweeltje op Rhodos zo bijzonder maakt.
 
1 juli 2023
Rhodos staat bekend om zijn prachtige stranden en kristalhelder water, maar een strand dat je absoluut niet mag missen tijdens je bezoek is Golden Beach, ook wel bekend als Chrissi Ammoudia. Dit uitgestrekte zandstrand biedt niet alleen adembenemende uitzichten, maar ook fantastische faciliteiten en activiteiten voor zowel gezinnen als stellen.
 
28 juni 2023
Rhodos, het prachtige Griekse eiland, heeft een rijke geschiedenis en is een populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld. Een van de meest fascinerende plekken om te bezoeken op Rhodos is het Castle of Kritinia, een verborgen juweel dat je absoluut niet mag missen tijdens je verblijf op het eiland.
 
25 juni 2023
Rhodos is een eiland dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en prachtige architectuur. Door de invloed van vele beschavingen, waaronder de Grieken, Romeinen, Byzantijnen, ridders van Sint-Jan, Ottomanen en Italianen, heeft Rhodos een unieke mix van bouwstijlen en monumenten. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de indrukwekkende architectuur van Rhodos.
 
22 juni 2023
Rhodos staat bekend om zijn prachtige stranden en rijke geschiedenis, maar de adembenemende zonsondergangen zijn een ervaring die je niet mag missen tijdens een bezoek aan dit Griekse eiland. Ontdek de beste plekken om de mooiste zonsondergangen op Rhodos te bekijken in dit artikel.
 
19 juni 2023
Rhodos staat bekend om zijn fascinerende geschiedenis, charmante dorpjes en adembenemende stranden. Een van deze stranden die je absoluut niet mag missen tijdens je bezoek aan het Griekse eiland is Haraki Beach, een betoverende plek aan de oostkust waar je kunt genieten van een rustige en ontspannen vakantie-ervaring.