Blogs

Rhodos is een Grieks eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en bruisende nachtleven. Het eiland is een populaire vakantiebestemming voor zowel gezinnen als jongeren en biedt voor ieder wat wils.
 
26 december 2023
Verken het adembenemende landschap van Rhodos, Griekenland: prachtige stranden, schilderachtige dorpen, natuurlijke wonderen en historische bezienswaardigheden.
 
22 december 2023
Ontdek de spanning en sensatie van een sportieve vakantie op Rhodos met fietsen, wandelen, watersporten en sportevenementen.
 
18 december 2023
De beste tijd om Rhodos te bezoeken hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Zomer voor stranden, lente/herfst voor rust en lagere prijzen, winter voor geschiedenis.
 
14 december 2023
Rhodos is een paradijs voor kitesurfers met prachtige stranden en constante wind. Populaire plekken zijn Prasonisi, Theologos, Ixia, Faliraki en Afandou. Tips: juiste uitrusting, wetsuit, weersvoorspelling, kitesurfen met buddy en respecteer regels.
 
10 december 2023
Betoverende middeleeuwse stadsmuren van Rhodos: imposant, historisch, adembenemend uitzicht, combineer met Paleis van de Grootmeesters.
 
6 december 2023
Ontdek de beste ontspanningsplekken op Rhodos: Kalithea Springs, Anthony Quinn Bay, Tsambika Beach, Lindos en Prasonisi.
 
2 december 2023
"Ontdek het paradijs op Rhodos: strand, geschiedenis, keuken, natuur en zonsondergangen maken het een ideale vakantiebestemming."
 
28 november 2023
Rhodos is een populaire vakantiebestemming met een rijke geschiedenis en prachtige stranden. Voor wie op zoek is naar een rustigere en ontspannen plek om te genieten van de zon en het water, is Kolymbia Beach de perfecte bestemming.
 
24 november 2023
Het Paleis van de Grootmeesters in Rhodos-stad is een van de meest indrukwekkende historische monumenten op het eiland Rhodos. Het paleis is een fascinerende mix van middeleeuwse en gotische architectuur en biedt bezoekers een kijkje in het verleden van de Orde van St. Jan en hun invloed op Rhodos.
 
20 november 2023
Ontdek de betoverende schoonheid van de Valley of the Butterflies op Rhodos, een natuurreservaat beroemd om zijn enorme populatie van de Panaxia Quadripunctaria vlinder. In dit artikel vind je alles wat je moet weten om het meeste uit je bezoek te halen, van de beste tijd om te gaan tot tips voor het verkennen van de vallei.
 
16 november 2023
Als je op zoek bent naar een paradijselijke plek waar je kunt genieten van de zon, zee en strand, dan is Lindos Beach op het Griekse eiland Rhodos de perfecte bestemming voor jou. In dit artikel lees je waarom dit strand de beste keuze is en welke activiteiten en accommodaties er in de buurt te vinden zijn.
 
12 november 2023
Rhodos is niet alleen bekend om zijn zon, zee en stranden, maar ook om zijn prachtige ongerepte natuur. Voor avontuurlijke reizigers zijn er vele verborgen schatten te ontdekken, zoals de Seven Springs, Kritinia, de vlindervallei, de stranden van Agios Pavlos en de natuurlijke zwembaden van Anthony Quinn.
 
8 november 2023
Ontdek het rustige en ongerepte Kattavia Beach op het Griekse eiland Rhodos, omringd door kristalhelder water en ongerepte natuur. In deze blogpost lees je alles over de locatie, schoonheid, activiteiten en tips voor een perfecte dag op het strand.
 
4 november 2023
Rhodos is een paradijs voor fotografen, met talloze fotogenieke plekken op het eiland. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon mooie vakantiekiekjes wilt maken, in deze blogpost vind je de beste plekken om te fotograferen op Rhodos en handige tips voor het maken van prachtige foto's.
 
1 november 2023
Rhodos is een Grieks eiland dat zich uitstekend leent voor een gezinsvakantie. Het eiland biedt een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud. Hieronder lees je enkele tips om het meeste uit je gezinsvakantie op Rhodos te halen, van historische bezienswaardigheden tot prachtige stranden en heerlijk eten.