Blogs

Rhodos is een Grieks eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en bruisende nachtleven. Het eiland is een populaire vakantiebestemming voor zowel gezinnen als jongeren en biedt voor ieder wat wils.
 
24 februari 2024
Rhodes Waterpark: plezier, avontuur en ontspanning op het grootste waterpark van Rhodos. Must-visit attractie voor alle leeftijden.
 
20 februari 2024
Glyfada Beach: het perfecte strandparadijs op Rhodos met kristalhelder water, zachte zandstranden en adembenemende natuurlijke schoonheid.
 
16 februari 2024
Ontdek de verrukkelijke smaken van de lokale keuken van Rhodos! (91 tekens)
 
12 februari 2024
Ontdek de beste plekken om te verblijven op Rhodos: Rhodos-Stad, Faliraki, Lindos, Kalithea en Ixia.
 
8 februari 2024
Ontdek het magische kasteel van Monolithos op Rhodos - een betoverende ervaring met adembenemende uitzichten.
 
4 februari 2024
Ontdek de Tempel van Athena Polias en Zeus Polieus op Rhodos, een historisch juweel vol mythologie en prachtige architectuur.
 
31 januari 2024
Ontdek de charmante schoonheid van Koskinou Village op Rhodos. Kleurrijke huizen, gastvrijheid, historische schatten, heerlijk eten en natuurlijke schoonheid. Een must-see op Rhodos.
 
27 januari 2024
Ontdek de rijke geschiedenis van Rhodos: oude stad, Akropolis, ridders, oude stad Kamiros, Archeologisch Museum, charmante dorpjes.
 
23 januari 2024
Verken de rijke geschiedenis van Rhodos: wandel door de oude stad, bezoek het Paleis van de Grote Meester en het Archeologisch Museum. Geniet van de lokale keuken en verken de prachtige natuur en pittoreske dorpjes. Een unieke reis naar een betoverend eiland.
 
19 januari 2024
Rhodos: zon, zee en historische bezienswaardigheden. Verken de oude stad, het Paleis van de Grootmeesters en de Akropolis. SEO is belangrijk voor reisblogs.
 
15 januari 2024
Ontdek de Hemelse Zonnebadplekken op Rhodos: Faliraki, Tsambika, Anthony Quinn Bay, Lindos, Kallithea Springs, Prasonisi, Agathi.
 
11 januari 2024
Betoverend Rhodos: prachtige stranden, historische bezienswaardigheden, schilderachtige landschappen. Jouw droomvakantie wacht!
 
7 januari 2024
Ontdek de heerlijke wijnen van Rhodos en geniet van de prachtige omgeving. Mis deze kans niet!
 
3 januari 2024
Ontdek adembenemende kano-avonturen op Rhodos! Met kristalhelder water en schilderachtige kustlijn is het een paradijs voor kano-liefhebbers.
 
30 december 2023
Rhodos: perfecte vakantiebestemming met prachtige stranden, helder water, activiteiten en heerlijk eten. Ontspan en geniet!