Blogs

Rhodos is een Grieks eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en bruisende nachtleven. Het eiland is een populaire vakantiebestemming voor zowel gezinnen als jongeren en biedt voor ieder wat wils.
 
24 april 2024
Top 10 fotogenieke plekken op Rhodos: oude stad, Akropolis van Lindos, Anthony Quinn Bay, Vallei van de Vlinders, Kasteel van Monolithos, Prasonisi Strand, Zeven Bronnen, Monte Smith, Petaloudes, Rhodos' Stranden. Perfect voor fotografie liefhebbers! 📷🌴
 
20 april 2024
Ontdek de adembenemende Akramitis Mountain op Rhodos met wandelpaden, flora en fauna, geschiedenis en cultuur. Must-see voor natuurliefhebbers en avonturiers.
 
16 april 2024
Ontdek de traditionele Griekse gerechten op Rhodos: souvlaki, moussaka, verse vis en zoete lekkernijen. Een culinaire ervaring voor foodies.
 
12 april 2024
Ultieme gids voor vakantie op Rhodos: prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en heerlijke keuken. Ontspanning, avontuur en cultuur.
 
8 april 2024
Rhodes Aquarium: betoverende onderwaterwereld met kleurrijke vissen en zeedieren. Interactieve ervaringen en rijke geschiedenis. Perfect voor natuurliefhebbers.
 
4 april 2024
Ontdek de prachtige Church of the Panagia Katholiki op Rhodos, een historische schat met adembenemende architectuur en een spirituele sfeer.
 
31 maart 2024
Ontdek de verborgen schatten van Monte Smith Hill op Rhodos: panoramisch uitzicht, geschiedenis, natuurlijke schoonheid en sportmogelijkheden.
 
27 maart 2024
Prachtige wandelroutes op Rhodos: Vallei van de Vlinders, Zeven Bronnen, Akropolis, Embonas, Kritinia kasteel. Ontdek de parels van het eiland te voet!
 
23 maart 2024
De 10 meest sfeervolle restaurants in Rhodos-stad voor een onvergetelijke eetervaring.
 
19 maart 2024
Adembenemend uitzicht vanaf berg Tsambika op Rhodos, een uitdaging voor avonturiers. Vergeet het Tsambika-klooster niet te bezoeken.
 
15 maart 2024
Ontdek de schatten van het Archeologisch Museum van Rhodos en leer meer over de oude beschavingen die er hebben gewoond.
 
11 maart 2024
Beklim de berg Profitis Ilias op Rhodos voor een adembenemend uitzicht over het eiland en de Egeïsche Zee. Must-see!
 
7 maart 2024
Ontdek de magie van Rhodos: paleis, oude stad, vallei van de vlinders, Akropolis van Lindos en prachtige stranden. Een onvergetelijke vakantiebestemming!
 
3 maart 2024
Ontdek het charmante dorpje Kamiros op Rhodos, met oude ruïnes, lokale keuken, natuurlijke schoonheid en ambachtslieden. Een must-visit!
 
28 februari 2024
Ontdek de Hemelse Strandbars van Rhodos - Zon, zee en drank komen samen op dit prachtige Griekse eiland.