Blogs

Rhodos is een Grieks eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en bruisende nachtleven. Het eiland is een populaire vakantiebestemming voor zowel gezinnen als jongeren en biedt voor ieder wat wils.
 
29 oktober 2023
Rhodos is niet alleen een populaire vakantiebestemming voor zon, zee en strand, maar ook voor golfers die graag een balletje slaan op de green. In deze blogpost nemen we je mee naar de beste plekken om te golfen op Rhodos, met uitdagende banen voor zowel beginners als ervaren golfers en prachtige uitzichten op de bergen en de zee.
 
26 oktober 2023
Mirabello Beach op Kreta is een verborgen parel die nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Dit prachtige strand met kristalhelder water, zachte zandstranden en rustige sfeer is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de natuur.
 
23 oktober 2023
Rhodos is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar heeft ook een rijke cultuur die teruggaat tot duizenden jaren geleden. Ontdek in dit artikel vijf manieren om de authentieke cultuur van Rhodos te ervaren en maak je vakantie onvergetelijk.
 
20 oktober 2023
Als je op zoek bent naar een paradijselijke bestemming om te ontspannen onder de Griekse zon, dan is Tsambika Beach de perfecte plek voor jou. Ontdek waarom dit strand een van de mooiste stranden van Rhodos is, wat je er kunt doen en waar je kunt verblijven tijdens je vakantie.
 
17 oktober 2023
Maak een reis terug in de tijd en ontdek de betoverende schoonheid van de oude stad Kamiros op het Griekse eiland Rhodos. Deze stad dateert uit de 7e eeuw voor Christus en was een belangrijk commercieel centrum. Lees verder om meer te weten te komen over de geschiedenis en de bezienswaardigheden van deze prachtige stad.
 
14 oktober 2023
Ontdek de betoverende Kallithea Springs op Rhodos, een unieke plek die bekend staat om haar natuurlijke schoonheid, historische betekenis en geneeskrachtige eigenschappen. Lees verder en ontdek wat deze bijzondere plek te bieden heeft!
 
11 oktober 2023
Rhodos is niet alleen het perfecte eiland voor zonaanbidders, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar avontuur. Raften op de verschillende rivieren en beken van het eiland biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor beginners en ervaren rafters.
 
8 oktober 2023
Kalathos Beach op Rhodos is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Dit prachtige strand biedt kristalhelder water, zachte zandstranden en een mooie omgeving, op slechts enkele kilometers van het populaire Lindos. In deze blogpost zullen we je alles vertellen wat je moet weten over een bezoek aan Kalathos Beach.
 
5 oktober 2023
Rhodos is niet alleen bekend om zijn prachtige bezienswaardigheden en heerlijk eten, maar ook om zijn geweldige souvenirs. Ontdek hier enkele tips en trucs om de perfecte aankoop te doen tijdens uw verblijf op het eiland.
 
2 oktober 2023
Rhodos is een populaire vakantiebestemming met prachtige stranden en een rijke geschiedenis, maar er zijn ook vele verborgen parels te ontdekken. In deze blogpost nemen we je mee langs enkele van de mooiste geheime stranden, rustige baaien, pittoreske dorpjes, prachtige wandelroutes en andere verborgen parels van Rhodos.
 
29 september 2023
Rhodos staat bekend om zijn prachtige stranden en historische bezienswaardigheden, maar wist je dat het eiland ook een aantal indrukwekkende natuurreservaten heeft? In deze blogpost nemen we je mee op een wandeltocht door de adembenemende natuurreservaten van Rhodos.
 
26 september 2023
Ontdek de Cave of Fourni, een mysterieuze en fascinerende grot op Rhodos die vol zit met geschiedenis en archeologie. Met een oppervlakte van ongeveer 2.000 vierkante meter biedt deze opgravingssite bezoekers een onvergetelijke ervaring en een kijkje in de prehistorische bewoners van het eiland.
 
23 september 2023
Paragliden op Rhodos is een onvergetelijke ervaring door de adembenemende uitzichten en het unieke landschap van het Griekse eiland. In deze blogpost worden de beste plekken besproken om te paragliden op Rhodos, van Mount Akramitis tot Tsambika Beach.
 
20 september 2023
Maak je klaar om terug in de tijd te gaan tijdens je volgende vakantie op Rhodos. Dit eiland barst van de geschiedenis, van middeleeuwse forten tot oude Griekse tempels en musea vol met artefacten. In deze blogpost nemen we je mee op een reis langs enkele van de meest indrukwekkende historische bezienswaardigheden van Rhodos.
 
17 september 2023
Rhodos, het Griekse eiland bekend om zijn zon, zee en historische bezienswaardigheden, biedt ook enkele van de meest adembenemende uitzichten van Europa. Mis deze tien uitzichten niet tijdens je bezoek aan Rhodos voor een onvergetelijke ervaring op het eiland.