Ontdek de verborgen parel van Kreta: Mirabello Beach

26 oktober 2023
Ontdek de verborgen parel van Kreta: Mirabello Beach

Als je op zoek bent naar een prachtige bestemming die nog niet door het massatoerisme is ontdekt, dan is Mirabello Beach op het eiland Kreta de perfecte plek voor jou. Met zijn kristalheldere water, zachte zandstranden en rustige sfeer is Mirabello Beach de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de natuur.

De locatie van Mirabello Beach

Mirabello Beach ligt aan de oostkust van Kreta, op ongeveer 6 kilometer van Agios Nikolaos. Het strand is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het is omgeven door prachtige bergen en biedt een spectaculair uitzicht op de Egeïsche Zee.

De stranden van Mirabello Beach

Mirabello Beach bestaat uit twee prachtige stranden, Ammoudara en Havania. Beide stranden zijn uitgerust met parasols en ligbedden en er zijn ook douches en kleedkamers beschikbaar. Het water is hier kristalhelder en ondiep, waardoor het perfect is voor gezinnen met kinderen.

Ammoudara is het grootste strand van de twee en biedt uitstekende watersportmogelijkheden, waaronder kajakken, windsurfen en zeilen. Havania is kleiner en rustiger, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar wat privacy en rust.

Activiteiten in Mirabello Beach

Naast ontspannen op het strand zijn er nog tal van andere activiteiten die je kunt doen in Mirabello Beach. Hier zijn enkele suggesties:

Waar te verblijven in Mirabello Beach

Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar in de buurt van Mirabello Beach, variërend van luxe resorts tot eenvoudige appartementen. Hier zijn enkele suggesties:

Hoe er te komen

Mirabello Beach is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je parkeren op een van de parkeerplaatsen bij het strand. Als je met het openbaar vervoer komt, kun je een bus nemen vanuit Agios Nikolaos.

Mirabello Beach is een verborgen parel op het eiland Kreta, met prachtige stranden, kristalhelder water en een rustige sfeer. Of je nu wilt ontspannen op het strand, watersporten wilt beoefenen of de omgeving wilt verkennen, er is voor elk wat wils. Met zijn prachtige natuurlijke omgeving en tal van activiteiten is Mirabello Beach de ideale plek voor een ontspannen vakantie.