Golfen op Rhodos: De beste plekken om te golfen op het Griekse eiland.

29 oktober 2023
Golfen op Rhodos: De beste plekken om te golfen op het Griekse eiland.

Rhodos is niet alleen een populaire vakantiebestemming voor zon, zee en strand, maar ook voor golfers die graag een balletje slaan op de green. Het eiland heeft verschillende golfbanen die uitdagend zijn voor zowel beginners als ervaren golfers. In deze blogpost nemen we je mee naar de beste plekken om te golfen op Rhodos.

Afandou Golf Course: Een uitdagende 18-holes baan

De Afandou Golf Course is een uitdagende 18-holes baan, gelegen tussen de dorpen Afandou en Kolymbia. De baan is ontworpen door de beroemde Britse golfarchitect Donald Harradine en is een uitstekende keuze voor ervaren golfers. Het biedt een prachtig uitzicht op de bergen en de zee, en heeft een uitdagende lay-out die je vaardigheden zal testen. Het clubhuis biedt ook een indrukwekkend uitzicht op de baan en is een geweldige plek om te ontspannen na een dag golfen.

Lindos Golf Course: Een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee

De Lindos Golf Course is een 9-holes baan, gelegen in de buurt van het historische dorp Lindos. De baan biedt een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee en is omgeven door olijfbomen en wijngaarden. Het is ontworpen door de legendarische golfspeler en -ontwerper Bernhard Langer en biedt uitdagende holes voor zowel beginners als gevorderde golfers. Het clubhuis heeft een moderne uitstraling en biedt heerlijke gerechten en drankjes.

Aegean Golf Course: Een gloednieuwe 18-holes baan

De Aegean Golf Course is een gloednieuwe 18-holes baan, gelegen in de buurt van het dorp Afantou. Het is ontworpen door de bekende golfbaanarchitect Hellenic Golf en biedt een prachtig uitzicht op de bergen en de zee. De baan is nog niet zo bekend, maar het is een geweldige plek om te golfen zonder de drukte van andere golfbanen op Rhodos. Het clubhuis is modern en biedt een breed scala aan gerechten en drankjes.

Golf Academy of Rhodes: Een plek om te oefenen en te leren

De Golf Academy of Rhodes is een geweldige plek om te oefenen en te leren, ongeacht je vaardighedenniveau. Het biedt een overdekte driving range, putting greens, chipping greens en bunkerfaciliteiten. Er zijn ook ervaren instructeurs beschikbaar om je te helpen je vaardigheden te verbeteren. De Golf Academy is gelegen in de buurt van de Afandou Golf Course en is een geweldige plek om te beginnen met golfen.

Cape D’Amour: Een golfbaan met een prachtig uitzicht op de zee

Cape D’Amour is een 18-holes golfbaan, gelegen op een klif met uitzicht op de zee. Het biedt een unieke golfervaring met prachtige uitzichten over de Egeïsche Zee. De baan is ontworpen door de bekende golfbaanarchitect Cabell B. Robinson en biedt uitdagende holes voor zowel beginners als gevorderde golfers. Het clubhuis is traditioneel ingericht en biedt heerlijke gerechten en drankjes.

Conclusie

Rhodos is een geweldige plek om te golfen met verschillende golfbanen die uitdagend zijn voor alle niveaus van golfers. Of je nu een beginner bent of een ervaren golfer, er is een golfbaan die past bij jouw vaardigheden. Met het prachtige uitzicht op de bergen en de zee, en de heerlijke gerechten en drankjes in het clubhuis, zul je zeker genieten van je golfervaring op Rhodos. Dus pak je clubs en sla een balletje op de green!