5 Redenen waarom Kolymbia Beach op Rhodos een must-visit is

28 november 2023
5 Redenen waarom Kolymbia Beach op Rhodos een must-visit is

Rhodos is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Griekenland. Het eiland heeft een rijke geschiedenis, een bruisend nachtleven en prachtige stranden. Maar als je op zoek bent naar een rustigere en meer ontspannen plek om te genieten van de zon en het water, dan is Kolymbia Beach de perfecte bestemming. Hier zijn vijf redenen waarom Kolymbia Beach op Rhodos een must-visit is.

1. De locatie

Kolymbia Beach ligt op ongeveer 25 kilometer ten zuidoosten van Rhodos-stad, tussen de badplaatsen Faliraki en Lindos. Het strand is gemakkelijk te bereiken met de auto of de bus, en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Het strand is ook niet ver van andere bezienswaardigheden op Rhodos, zoals de Vallei van de Vlinders en de oude stad Lindos.

2. De sfeer

Kolymbia Beach is een rustig en ontspannen strand, ideaal voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte van de drukkere stranden op Rhodos. Het strand is vooral populair bij gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een rustige en vredige omgeving om te ontspannen. Er zijn geen grote hotels of resorts in de buurt, dus de sfeer is meer lokaal en authentiek.

3. Het water

Het water van Kolymbia Beach is kristalhelder en heeft een prachtige turquoise kleur. Het strand is ook relatief beschut, wat betekent dat het water rustiger en minder ruw is dan op sommige andere stranden op Rhodos. Dit maakt het strand perfect om te zwemmen, snorkelen en andere watersporten.

4. De activiteiten

Hoewel Kolymbia Beach een rustig strand is, zijn er nog steeds tal van activiteiten te doen. Het strand heeft bijvoorbeeld een aantal volleybalvelden en er zijn ook mogelijkheden om te kajakken en paddleboarden. Er zijn ook verschillende restaurants en cafés in de buurt, waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken terwijl je van het uitzicht op de zee geniet.

5. De omgeving

Kolymbia Beach ligt in een prachtige omgeving, omringd door groene heuvels en bergen. Er zijn verschillende wandelpaden in de buurt, die je kunt verkennen als je even weg wilt van het strand. Het is ook mogelijk om een boottocht te maken langs de prachtige kustlijn van Rhodos, om zo nog meer van de omgeving te zien.

Of je nu op zoek bent naar een rustige en ontspannen vakantie, of juist naar avontuur en activiteit, Kolymbia Beach op Rhodos biedt voor ieder wat wils. Kom en ontdek zelf waarom dit strand een must-visit is tijdens je vakantie op Rhodos.